Morren Consultancy nijkerk

 

Morren Consultancy is een internet adviesbureau uit Nijkerk en verkoopt ook Kliksafe producten.

Kliksafe is een bekende internet provider uit Nunspeet en bekend om zijn goede filtering bij glasvezel en adsl.

Kliksafe biedt gefilterd internet aan, met een witte lijst van circa 170.000 websites die kunnen worden bezocht.

 

 

Bedankt voor het invullen voor het invullen van de enquete over media opvoeding. Uit de resultaten blijkt dat 87,5% van de respondenten mediaopvoeding lastig vindt. Niemand koos voor ‘Mediaopvoeding is makkelijk’. Ouders geven vooral aan dat het moeilijk is omdat ze denken er zelf niet genoeg vanaf te weten. Dat is ook lastig.

 

Per 1 juli 2019 wijzigen onze tarieven. We verwijzen u voor een overzicht graag naar de tarievenpagina (https://www.kliksafe.nl/tarieven/) . Daar ziet u wat van toepassing is in uw situatie. Op de factuur die u eind juni krijgt, ziet u uw nieuwe tarief voor het eerst vermeld staan.

Natuurlijk blijft ons filter (https://www.kliksafe.nl/welk-filter-past-bij-mij/) hetzelfde, onze missie is niet voor niks: iedereen veilig online.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bel naar 0341 274 999.


Kies Glasvezel van Kliksafe.

Glasvezel van Kliksafe is mogelijk in veel plaatsen zoals Barneveld, Dronten, Nijkerk, Putten, Veenendaal en Voorthuizen.

Kliksafe glasvezel kunt u bij ons bestellen. De prijs van Kliksafe is bij 50 mb inclusief filter en bellen 51,00. Bij 100 mb 61,00. De eerste 2 maanden krijgt u glasvezel gratis van Kliksafe. Installatie kost slechts 49,00 indien u dit door Morren-consultancy.nl laat verzorgen in de regio Ede, Barneveld en Amersfoort.

Indien u meer informatie wilt over Kliksafe glasvezel, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice 085-7851644 ('s avonds van 18.30 tot 21.30 uur of op zaterdag, niet op zondag.)
 
Morren Consultancy uit Nijkerk ondersteunt u bij vragen over beschikbaarheid en de keuze van het voor u meest geschikte abonnement voor kliksafe glasvezel.

Overstappen ?

Houdt u rekening met 1 maand opzegtermijn bij uw huidige provider indien u langer dan 1 jaar abonnee bent? Bent u nog geen jaar abonnee dan moet u rekening houden met extra kosten indien u vervroegd wilt overstappen.

Glasvezel van Kliksafe is mogelijk in Veenendaal, Lunteren, Barneveld, Rijssen, Ruurlo, Schalkhaar en nog veel maar plaatsen in Nederland.

 

Afgelopen maand is RTL 4 bij Kliksafe geweest.

Ze hadden een vraag over het filteren van internet, en hebben deze vraag in hun programma 'Durf te vragen' behandeld.

Een hele ervaring, zo'n filmploeg over de vloer.

Het filmpje is erg mooi geworden, en te vinden op onze homepage: www.kliksafe.nl.

 

 

Deze functie heet "WLAN Schedule". Deze functie verlaagt het stroomverbruik van de FRITZ!Box door de WLAN-module volledig uit te schakelen. De FRITZ!Box- WLAN Schedule wordt ook door andere aangesloten FRITZ!Box-producten (bijvoorbeeld FRITZ!WLAN Repeater) aangehouden. De WLAN-communicatie van deze apparaten wordt volgens de instellingen van de FRITZ!Box in- en uitgeschakeld. 1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box. 2. Open het menu "WLAN > Schedule". 3. Activeer de tijdschakelaar voor het draadloze WLAN-netwerk. 4. Voer de instellingen voor de nachtservice uit: Met de opties "Switch off wireless network daily" (WLAN dagelijks uitschakelen) en "Switch off WLAN according to schedule" (WLAN volgens tijdschema uitschakelen) k unt u de intervallen van de tijdschakelaar vastleggen. Bovendien kunt u de optie The radio network cannot be switched off until no more wireless devices are active (Het draadloze netwerk wordt pas uitgeschakeld als er geen WLAN-netwerk meer actief is) inschakelen. 5. Klik om uw instellingen op te slaan op "Apply" (Toepassen). Het is ook mogelijk om de WLAN-knop op het modem uit te schakelen (drukken hierop heeft geen aan/uit effect): System > Button and leds > Keylock > Buttons Locked aanvinken! fritzbox